Hvordan foregår det

Et typisk forløb.

Såvel NLP som hypnoterapi, er teknikker der skaber en umiddelbar forandring, så du skal ikke forvente et utal af behandlinger. Et typisk forløb strækker sig over 3 - 4 gange. De fleste mærker allerede en positiv forandring efter første besøg, men du skal minimum forvente at komme 2 gange. Tænk på hvor længe du har haft problemet.

Første gang du kommer, starter vi med en samtale, hvor du fortæller om det, du ønsker at arbejde med. Vi laver sammen et tydeligt mål for terapien, og jeg fortæller dig om de teknikker, jeg mener bør indgå.

Derefter laver vi det forberedende arbejde. Man kan kalde det at rydde sten af vejen. Det kan være, du har nogle overbevisninger, der skal arbejdes med. Det kan for eksempel være svært for nogle, oprigtigt at tro på, at de kan slippe af med et problem, hvis de har kæmpet med det, det meste af deres liv. Når 'vejen' er klar, kommer du i en kort trance, så du ved hvordan det er, og er tryg ved det.

De fleste mærker allerede en tydelig forandring efter denne proces.

Efter en uges tid kommer du igen. Vi snakker om de forandringer, du har mærket efter første behandling, og sikre os, at det oprindelige mål, stadig er det vi skal arbejde med. Derefter laver vi selve forandringsarbejdet, enten ved hjælp af NLP teknikker, eller ved brug af hypnose/hypnoterapi. Alt efter effekten du oplever, aftaler vi herefter, om du skal komme flere gange, så vi kan 'angribe' problemet fra flere vinkler.

Efter hver behandling slutter vi af med en kort snak. Alt i alt skal du regne med, at en behandling tager mellem 1 og 2 timer, oftest midt i mellem.

IMG_1063jpg

Få styr på dine tanker - dine tanker har styr på dig.