Rygestop / vægt

Du skal være motiveret og ønske en forandring.

Vægttab:

Hvis du har prøvet en masse slankekure i dit liv, og erfaret at de ikke har hjulpet dig, så er tiden måske inde til at prøve noget nyt.

Det er min overbevisning, at man kun taber sig, hvis man indtager færre kalorier, end man forbrænder. Så hvis du tager på af din nuværende livsstil, må du ændre noget. Du må enten spise mindre/anderledes, eller motionere mere.

Motivation er vigtigt, så første skridt er derfor, at gøre målet attraktivt på et underbevidst plan. Sådan at du virkelig har lyst til at gøre det, der er sundt for dig, fremfor at tænke på alt det, du ikke skal gøre. Det at tabe sig, skal ikke være en daglig kamp, med afsavn og opofrelse. Det skal være en lyst til at få et nyt liv. Nye muligheder. Et positivt selvbillede.

Det er sjældent, at overvægt kun er et spørgsmål om at ændre vaner. Der ligger som regel noget bag. Så vi skal også afdække årsager, finde ud af hvilke følelser og overbevisninger der er i spil, og arbejde med dem, så dit vægttab kan blive permanent.

 

Rygning:

Der findes mange 'hjælpemidler', til at holde op med at ryge. Tyggegummi, plaster, tabletter osv. Fælles for dem alle er, at de udelukkende forholder sig til din afhængighed af nikotin.

Men har du prøvet at holde op før, ved du at nikotinen kun er en del af problemet. Der er også alt det andet, det der hænger uløseligt sammen med din rygning. Alt det du skal give afkald på.

Alle vanerne. Ritualerne hvor du plejer at tænde en cigaret. Til morgenkaffen. I pausen. Når du har spist. Når du er glad og skal fejre. Når verden er urimelig og du er irriteret. Når du har for travlt og skal finde ro. Når du er ked af det, og skal have trøst. Til fest og til hygge. Der er utrolig mange situationer, der er tæt forbundet med cigaretten, når man er ryger.

De fleste bliver ikke lettere at tackle, fordi man spiser et stykke tyggegummi.

Med et hypnotisk rygestop, arbejder du både med afhængigheden, vanerne, motivationen, overbevisninger og de følelser der er forbundet med din rygning.

Du skal selv ønske at holde op med at ryge. Det er ikke nok, at arbejdspladsen eller omgivelserne kræver det. Motivationen skal ligge hos dig - det er dit projekt.

 

Få styr på dine tanker - dine tanker har styr på dig.